Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Advies

We denken graag met u mee over de fiscale en financiële kansen en risico's voor uw onderneming. We vertalen jaarcijfers naar toekomstige strategie en helpen u als ondernemer bij het verbeteren van uw bedrijfs­resultaten en -strategie. Door onze actuele fiscale kennis zijn we in staat u te adviseren over het besparen en uitstellen van belastingheffing. Het is voor ons een uitdaging om een betrouwbare sparringpartner voor u als ondernemer te zijn in zeer uiteenlopende fiscale en financiële vraagstukken.

Administratieve dienstverlening

Wij bieden ondernemers een compleet pakket aan wat betreft de administratieve dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor het inboeken en verwerken van de financiële administratie, het verzorgen van uw loonadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van diverse belastingaangiften. U kunt daarbij denken aan het verzorgen van aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting.

Register Belastingadviseurs

DK Belastingadvies is aangesloten bij de landelijke beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs (RB) en heeft erkenning als RB-kantoor. Het Register Belastingadviseurs stelt hoge eisen aan haar leden en kent een permanente educatieverplichting. Hierdoor bent u verzekerd van een belastingadvieskantoor met actuele kennis van zaken.